Brezplačni dostop do aplikacije I-Trophy za ocenjevanje trofej za lovske družine

Članice Lovske zveze Slovenije prejmejo licenco za brezplačni dostop do mobilne aplikacije I-Trophy za ocenjevanje lovskih trofej v okviru izvajanja nalog javne službe na področju trajnostnega gospodarjenja z divjadjo.

Pogled v aplikacijo I-Trophy. Vir: www.i-trophy.com

Pogodbo o donaciji 500 licenc za mobilno aplikacijo I-Trophy sta na letošnjem lovskem in ribiškem sejmu v Gornji Radgoni podpisala predsednik LZS, mag. Lado Bradač in direktor podjetja M-PUP d.o.o., Uroš Pirc.

Kako do licence za I-Trophy?
1. V LIS Lisjak v modulu “Organizacija” vnesite v vpisno okence »I-Trophy e-naslov« e-naslov člana, ki bo uporabljal aplikacijo. Vnesete lahko le en e-naslov.
2. Na spletni strani https://www.i-trophy.com/ se lovska družina registrira za brezplačni dostop do mobilne aplikacije (e-naslov mora biti enak e-naslovu v Lisjaku). Aplikacijo namestite na telefon!
3. Vsaka prijavljena lovska družina bo po preverjanju e-naslova v nekaj dneh prejela 1 brezplačni premium dostop do mobilne aplikacije I-Trophy.

I-Trophy je pripomoček za ocenjevanje trofej divjadi po sistemu CIC na vašem telefonu. Mobilna aplikacija trenutno omogoča ocenjevanje trofej šestih najpogostejših vrst evropskih parkljarjev: evropske srne, navadnega jelena, damjaka, gamsa, muflona ter divjega prašiča. Zasnovana je tako, da ocenjevalca po izbiri vrste divjadi enostavno vodi od meritve do meritve.

Shrani permalink.

Comments are closed.