RAZPIS za podelitev finančnih nagrad za najboljša študentska dela s področja divjadi in lovstva

Strokovno-znanstveni svet LZS je objavil razpis za podelitev finančnih nagrad za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela s področja divjadi in lovstva, ki so bila izdelana in končana v obdobju 2020 – 2021. Prijave so možne do ponedeljka, 15. novembra, do 12. ure.

Foto: Pixabay

Na razpis se lahko prijavijo posamezniki, ki so v letih 2020 in 2021 izdelali in zaključili diplomsko, magistrsko ali doktorsko delo, v katerem so proučevali/obravnavali: divjad; ostale vrste prostoživečih živali, zanimive za lovsko organizacijo; življenjsko okolje divjadi; naravoslovne, družboslovne, humanistične in/ali (bio)tehnične teme, povezane z lovstvom.

Prispevki bodo objavljeni v Zlatorogovem zborniku

Predvidena vrednost razpisanih sredstev znaša 2.000 evrov. Višina (neto) dodeljenih sredstev za posamezno zaključno nalogo znaša: za doktorsko delo 300 evrov, za magistrsko delo (vključno z bolonjskim magisterijem druge stopnje) 200 evrov in za diplomsko delo 100 evrov.

Prejemnik sredstev mora v roku petih mesecu po podpisu dogovora z LZS za objavo v Zlatorogovem zborniku pripraviti in glavnemu uredniku oddati vsaj en znanstveni ali strokovni prispevek (praviloma članek).

Shrani permalink.

Comments are closed.