Lovski pripravniki darovali kri

Konec marca se je zaključila tretja lovska krvodajalska akcija v organizaciji Lovske zveze Slovenije, Rdečega križa Slovenije in Lovskega dobrodelnega združenja Diana. Akcije so se na pobudo Franca Kerina, vodje izobraževanja na tečaju za lovski izpit, udeležili tudi lovski pripravniki Zveze lovskih družin (ZLD) Ljubljana.

Pripravniki ZLD Ljubljana na lovski krvodajalski akciji. Foto: ZLD Ljubljana

Potrdila o udeležbi na krvodajalski akciji sprejemamo do konca aprila. Vsi, ki boste poslali potrdilo, po pošti prejmete posebno darilo Lovske zveze Slovenije – dvostranski ovratnik – “buff”.

“Lovski pripravniki so se solidarnostno udeležili te dobrodelne akcije za pomoč tovarišem solovcem in vsem ostalim. To krepi našo zavest k boljšemu sodelovanju na vseh področjih, in nas spodbuja k udeležbi pri krvodajalstvu in nesebični pomoči,” je v njihovem imenu povedal Kerin.

Krvodajalske akcije so se udeležili Luka Zupet (LD Komenda), Mitja Zupan (LD Medvode), Dejan Loparnik (LD Polhov Gradec), Robert Gabrovec, Miha Karner, Leja Lipovšek (vsi trije LD Trojane – Ožbolt), Benjamin Korelc (LD Vodice) in Simon Kuzma (LD Grosuplje). 

Foto: ZLD Ljubljana
Shrani permalink.

Comments are closed.