Projekt LIFE DINALP BEAR izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020

Projekt LIFE DINALP BEAR je bil izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020. Projekt lahko podprete s svojimi glasovi!

lifeawards.eu

Projekt LIFE DINALP BEAR je bil izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020. V sklopu Nagrade LIFE 2020 se je pričelo tudi glasovanje v kategoriji »Nagrada javnosti – LIFE Citizens” Prize 2020

Projekt lahko podprete s svojimi glasovi in tako pokažete, da smo s projektom prispevali k boljšemu upravljanju medveda v Sloveniji. Vzpostavili smo primere dobrih praks, ki se sedaj selijo na druge projekte in druge finančne mehanizme, ter spodbudili lokalno prebivalstvo k aktivnemu pristopu reševanja konfliktov. Z izvedbo monitoringa smo dali osnovo tudi za nadaljevanje aktivnega upravljanja s populacijo.

Glasujete lahko do 21. oktobra preko spletne strani https://www.lifeawards.eu/?contest=photo-detail&photo_id=411, in sicer tako, da med procesom glasovanja potrdite svoj glas s klikom na povezavo, ki jo prejmete na svoj e-naslov. Glasujete lahko samo enkrat (preko delujočega e-naslova).

Vaš glas bo za nas neprecenljiv. Hvala!

Ekipa LIFE DINALP BEAR

 

Shrani permalink.

Comments are closed.