Obisk iz Novega Sada

Lovska zveza Slovenija je v sredo, 20. maja 2015, gostila profesorja in šest podiplomskih študentov Naravoslovno-matematične fakultete Univerze v Novem Sadu.

V sklopu petdnevne ekskurzije so prof. dr. Zoran A. Ristić, predstojnik katedre za lovni turizem Naravoslovno-matematične fakultete Univerze v Novem Sadu, in šest podiplomskih študentov usmerjenega programa obiskali tudi sedež Lovske zveze Slovenije, kjer sta jih sprejela direktor Strokovne službe Lovske zveze Slovenije Srečko Žerjav in odgovorni urednik založniške dejavnosti Lovske zveze Slovenije Boris Leskovic. Gostom sta v dveurnem programu predstavila organiziranost Lovske zveze Slovenije, oblike dela in lovišča lovskih družin v Sloveniji.

Gosti so si že pred tem v organizaciji mag. Janka Mehleta ogledali lovišči Zavoda za gozdove Slovenije – LPN Jelen Snežnik in LPN Medved pri Kočevju. Povedali so, da so prijetno presenečeni nad dobro urejenim lovstvom v naši državi ter našim sodelovanjem z vladnimi in nevladnimi organizacijami. Še posebej navdušeni pa so bili nad vsem, kar so videli in doživeli ob obisku v LPN Jelen, za kar se želijo javno zahvaliti vodji lovišča Antonu Marinčiču. Ogledati so si želeli še eno od nižinskih lovišč, zato so se v četrtek, 21. maja 2015, odpeljali na ogled LPN Fazan – Beltinci, kjer jih je sprejel vodja lovišča Dragan Zemljič.

Foto: Š. Vesel

Direktor Strokovne službe Lovske zveze Slovenije Srečko Žerjav gostom iz Novega Sada opisuje, kako je urejeno lovstvo v naši državi.

Foto: Š. Vesel

Zahvala

Spoštovani,
rad bi izkoristil priložnost in se vam še enkrat zahvalil za čas, ki ste nam ga namenili.
Lep pozdrav.
dr. Zoran A. Ristić
Novi Sad, 26. 5. 2015

Poštovani,
koristim priliku da Vam se još jednom zahvalim na izdvojenom vremenu.
Pozdrav
dr Zoran A. Ristić
Novi Sad, 26. 5. 2015

Shrani permalink.

Comments are closed.