Zahvala umetnikom in donatorjem za 5. Dobrodelni ples LZS

Lovska zveza Slovenije je 1. februarja 2019 v sodelovanju z Zvezo lovskih družin Prekmurje uspešno izpeljala 5. Dobrodelni ples LZS, namenjen zbiranju sredstev za solidarnostni Zeleni sklad LZS.

Kar 250 lovk in lovcev ter drugih gostov je v restavraciji Hotela Termal – Terme 3000 v Moravskih Toplicah zaplesalo in se družilo s plemenitim namenom. Za solidarnostni Zeleni sklad LZS smo z donacijami finančnih sredstev ter z dobrodelno dražbo skupno zbrali kar 11.600 evrov.

Za prispevek v solidarnostni Zeleni sklad LZS se tako iskreno zahvaljujemo umetnikom Andreju Militarovu, Janezu Ovscu, Francu Barbiču, Janezu Černaču, Otonu Naglostu, Avguštinu Burgerju, Jožetu Svetini, Branku Žuniču in sodelujočim v projektu Zeleni most Sodražica 2018: Karlu Hruzi, Lilijani Čuček, Mariji Klančar – Bonca, Milici Koštrun, Nevi Virant Vranešič, Petru Polončiču Ruparju, Romani Kajdiž, Rudiju Košmrlju in Nataši Fir Čečura, udeležencem likovne kolonije ZLD Novo mesto: Branku Prazniku, Stanetu Gabrijelu in Tonetu Perku. Zahvala gre tudi Francu Smrkolju, Marjanu Zupančiču, Andreju Puntarju in Janezu Švabu ter Antonu Škulju.

Zahvaljujemo se sponzorjem in donatorjem: Eles, d.o.o., Gorenjska gradbena družba, d.d., Daihen Varstroj, d.d., Solida, d.o.o., GH Holding, d.o.o., AT-Primožič Kranj, d.o.o., Inox Center, d.o.o., Slovarms, d.o.o., Arex, d.o.o., Prendis d.o.o., Hamex, d.o.o., Carl Zeiss, d.o.o., Strojništvo Holc, d.o.o., Orbis print, d.o.o., Artex, d.o.o., Prevent&Deloza, d.o.o., Krojaštvo Rožman, Pomurski sejem, d.d., Wikins, d.o.o., Femos, d.o.o., Mirko Štelakar s.p., Mlinopek, d.d., Grafika Soča d.o.o., Kmetija Furlan, Družinsko posestvo Makovec, Vinska klet Pečarič, LZ Gornje Posočje, LD Prosenjakovci, LD Podbrdo in LD Mislinja ter Štefanu Veselu in Štefanu Šemetu s.p.

Zahvaljujemo se tudi vsem lovkam in lovcem ter ostalim obiskovalcem 5. Dobrodelnega plesa, ki so svoj del prispevali tudi z nakupom vstopnice in s sodelovanjem na dobrodelni dražbi.

Organizacijski odbor 5. Dobrodelnega plesa LZS

Foto: Jasna Kovačič Siuka