Vabilo na odprtje fotografske razstave Nedotaknjeno življenje v afriški divjini

Lovska zveza Slovenije vabi na odprtje razstave »Nedotaknjeno življenje v afriški divjini« fotografa dr. Petra Kruljca, ki bo v četrtek, 16. junija 2016, ob 19. uri na sedežu Lovske zveze Slovenije (visoko pritličje), Župančičeva ulica 9, Ljubljana.

Razstava »Nedotaknjeno življenje v afriški divjini« predstavlja le majhen izbor fotografij, nastalih v podekvatorski Afriki. Trenutki, ujeti v objektiv, odslikavajo neokrnjen svet divjih živih bitij v njihovem naravnem okolju, v katerem živijo polno in svobodno življenje. Avtor fotografij, dr. Peter Kruljc je veterinar, lovec in ljubitelj afriške divjine. S fotografijo se ukvarja od mladosti. Zaradi poznavanja živalskih vrst, njihovega vedenja in življenjskega okolja, mu je pogosto uspelo tiho in neopazno vstopiti v intimno življenje številnih živali in ujeti trenutke, ki mnogim ostajajo skriti. Nekatere od teh trenutkov je ovekovečil skozi fotografski objektiv.

Večer bodo s svojim nastopom popestrili Šentjernejski rogisti.

Vljudno vabljeni!