Praktični del usposabljanja za iskalce – v terminu 30. oktobra še prosta mesta!

V teku je praktični del usposabljanja članov skupin za iskanje poginulih divjih prašičev. Tokrat nas prijazno gostijo lovski tovariši iz Lovske družine Banja Loka – Kostel, kjer je v soboto, 30. oktobra, na voljo še nekaj prostih mest.

Foto: Gregor Bolčina

Termin je bil namenjen predvsem lovcem, ki so opravili predhodno izobraževanje na daljavo, iz Kočevske in Bele krajine. Ker pa je v obeh terminih v soboto, 30. oktobra (ob 9. in ob 12. uri) še nekaj prostih mest, vljudno vabimo tudi zainteresirane udeležence iz ostalih delov Slovenije.

V terminu 30. oktobra še nekaj prostih mest

V kolikor ste opravili prvo izobraževanje in imate v soboto čas, se obrnite na tajnika vaše lovske družine, da vas prijavi na izobraževanje in tako drugo stopnjo usposabljanja opravite že to soboto. Usposabljanje bo potekalo pri lovskem domu LD Banja Loka – Kostel, Banja Loka 1, 1336 Kostel. Sama praktična vaja traja približno uro in pol.

Sicer pa je predvidenih še 6 tovrstnih izobraževanj na treh lokacijah po Sloveniji (Divača, Maribor in Zasavje). Za marsikoga torej nobena lokacija ne bo blizu.

Gregor Bolčina

Shrani permalink.

Comments are closed.