Javna dražba za prodajo nepremičnin Lovske zveze Slovenije

Lovska zveza Slovenije objavlja na podlagi 9. točke 14. člena Pravil LZS in na podlagi sklepa Občnega zbora LZS z dne 21. 6. 2022 javno dražbo za prodajo nepremičnin Lovske zveze Slovenije. Javna dražba bo potekala 23. novembra 2022, na sedežu Lovske zveze Slovenije, Župančičeva ulica 9, Ljubljana, z začetkom ob 13. uri.

Foto: Vila Zlatorog

Javna dražba se bo vršila kot javna dražba z višanjem cene. Uspel bo dražitelj, ki bo ponudil najvišjo ceno. Izklicna cena na javni dražbi je 4.000.000,00 EUR.

Ogled nepremičnin na naslovu Župančičeva ulica 9, Ljubljana zaradi preveritve in seznanitve s pravnim in dejanskim stanjem nepremičnin je možen v času od 14. do 16. novembra 2022, vsak dan od 9. do 12. ure, v terminih, dogovorjenih po predhodnem dogovoru z organizatorjem. Po ogledu nepremičnin oseba pisno potrdi, da je bila seznanjena s pravnim in dejanskim stanjem nepremičnin. Potrdilo izda organizator.

Prijavitelji morajo najkasneje 21. novembra 2022, do 24. ure, vplačati varščino, ki znaša 10 % izklicne cene, na TRR prodajalca Lovske zveze Slovenije št.: SI56 SI56 0201 0001 5687 097 pri NLB d.d., z navedbo »plačilo varščine – javna dražba za nepremičnine Vila Zlatorog«.

Dodatne podrobnejše informacije o pogojih javne dražbe in podatke o nepremičninah, informacije za ogled predmetne nepremičnine, dobijo interesenti pri nepremičninski družbi ŠARDI&CO. Nepremičnine, družba za posredovanje v prometu z nepremičninami d.o.o., Slovenčeva ulica 19A, Ljubljana, kontaktna oseba: nepremičninski posrednik Miljenko Šardi, mobitel 00386/51/311-411, e-mail naslov: info@sardinepremicine.si.

Več v Uradnem listu RS, št. 140/2022, z dne 4. 11. 2022