ODPRTE PRIJAVE na Državno prvenstvo v lovskem strelstvu 2023

Lovska zveza Slovenije in Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje organizirata Državno prvenstvo v lovskem strelstvu 2023.

Foto: Tilen Hvala

Državno prvenstvo v strelski kombinaciji za veterane in superveterane 2023

Volilni okoliši lahko prijavijo pet strelcev v starostni kategoriji in ekipo treh strelcev iz prijavljenih strelcev, ki zastopajo volilni okoliš. Prvenstvo bo potekalo na strelišču LD Prosenjakovci v soboto, 26. avgusta 2023, z začetkom ob 9. uri — veterani in v nedeljo, 27. avgusta 2023, z začetkom ob 9. uri — superveterani.

Državno prvenstvo v strelski kombinaciji OPEN 2023 in na tarčo bežečega merjasca

Volilni okoliši lahko prijavijo deset strelcev (ženske, mladinci, člani in veterani, superveterani) in ekipo treh strelcev iz prijavljenih strelcev, ki zastopajo volilni okoliš. Prvenstvo bo potekalo na strelišču Gaj – Pragersko v soboto, 2. septembra 2023, z začetkom ob 8:30.

Prijave strelcev sprejemamo do četrtka, 10. avgusta 2023, izključno v pripeti excel tabeli, na e-naslov Izs@lovska-zveza.si.

Tekmovalci bodo tekmovali po pravilih o izvedbi lovskih strelskih prireditev. Na državno prvenstvo v vseh disciplinah so vabljeni tudi državni prvaki 2022.

Matija Janc, predsednik Komisije za lovsko strelstvo in lovsko orožje