Največja evropska lovska kampanja se zaključi 6. junija

Najpomembnejša lovska kampanja vseh časov in ena največjih okoljskih kampanj v Evropi zelo uspešno poteka – zaključila se bo 6. junija, ob 16:30, v Bruslju s slovesno predajo podpisov evropskemu komisarju za okolje.

Z zdaj že 280.000 zbranimi podpisi pozivamo vse lovce, da kampanjo pred zaključkom še zadnjič podprejo skupaj s svojimi družinami, prijatelji in solovci.

To je zadnja priložnost za podporo kampanji #SignForHunting. V slovenskem jeziku je na voljo na: https://signforhunting.com/sl/. Vsak podpis, ki ga pošljete pred 6. junijem, šteje!

»Lovska kampanja predstavlja pomemben korak naprej, saj poziva evropske politične odločevalce, naj sodelujejo z lovci pri ustvarjanju stabilne prihodnosti za lovstvo in ohranjanje narave. Čas zaključka kampanje je zelo pomemben, saj se na evropski politični mizi nahajajo pomembne teme, kot so velike zveri, strelivo in strelno orožje ter novi zakoni o ohranjanju narave,« pravi predsednik Lovske zveze Slovenije mag. Lado Bradač.

Kampanja vsebuje devet zahtev, ki naslavljajo glavne skrbi Združenja zvez za lov in varstvo divjadi v EU (FACE), organizacije, ki zastopa 7 milijonov evropskih lovcev.

Shrani permalink.

Comments are closed.