DELAVNICA: Izboljšanje komunikacije in sodelovanja pri upravljanju z velikimi zvermi

Vabljeni na izobraževalno delavnico “Izboljšanje komunikacije in sodelovanja pri upravljanju s populacijami velikih zveri v Republiki Sloveniji”, ki bo potekala v okviru projekta LIFE EuroLargeCarnivores 2. in 3. marca v M Hotelu, v Ljubljani.

Izobraževalna delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima reševanje sporov, povezanih s prisotnostjo velikih zveri, od odločevalcev, povezanih z upravljanjem populacije volkov, prek lovcev in kmetov, organizacij civilne družbe, do vseh, ki so odprti za razpravo o tej temi in želijo ostati ali biti vključeni v konstruktivno sodelovanje.

Na delavnici, ki jo bo vodila ekipa strokovnjakov za komunikacije pod vodstvom Inštituta Elmauer, za organizacijo pa je odgovorna WWF Adria, lahko sodeluje do 25 udeležencev.

Praktični del delavnice poteka v slovenskem jeziku, za predavanja pa bo zagotovljen simultani prevod. Kotizacije ni. WWF Adria bo udeležencem zagotovila kosilo, okrepčilo in nastanitev. Delavnce je potrebno obiskati oba dneva.

Vpišete se s klikom na spodnjo povezavo do 19. februarja: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsLy_SD9u_x9fcQGfK0b3l9RvWPSlH6spNvGIRqA7jK5tFbg/viewform?usp=sf_link

Ne pozabite navesti, če potrebujete nastanitev, imate posebne prehranske potrebe in ali potrebujete angleški prevod za aktivno sodelovanje v delavnici. Za vse dodatne informacije se obrnite na astefan@wwfadria.org in nslopar@wwfadria.org ali pokličite +385 95 3760 822.

VABILO na delavnico in PROGRAM delavnice.