Dopolnilno izobraževanje za lovske čuvaje

Komisija UO LZS za lovsko čuvajsko službo organizira DOPOLNILNO IZOBRAŽEVANJE ZA LOVSKE ČUVAJE, ki bo 16. aprila 2019, ob 17. uri, v prostorih Slovenskega doma na Krekovem trgu 3, v Celju. 

Plačilo kotizacije znaša 20 €/udeleženca z DDV

Zaradi neresnosti, ki so se dogajale pri prijavah na to izobraževanje v preteklih letih, ko se številni prijavljeni niso udeležili predavanj, s prijavo pa onemogočili drugim prijavo na usposabljanje, je bila uvedena kotizacija. 

Izobraževanje je torej namenjeno vsem aktivnim lovskim čuvajem oz. tistim, s katerimi upravljavke lovišč nameravajo v kratkem podpisati pogodbo o opravljanju lovsko-čuvajske službe in zaprositi pristojno ministrstvo za njihovo imenovanje za lovske čuvaje, pa je, odkar so opravljali izpit lovskega čuvaja ali dopolnilno izobraževanje za lovske čuvaje minilo že več kot 5 let.

Prijave do 12. aprila

Prijave so mogoče preko spletne aplikacije Lisjak od 21. marca do 12. aprila 2019. Do 12. aprila 2019 lahko na naslov lzs@lovska-zveza.si pošljete vprašanja, oz. izpostavite problematiko, ki se nanaša na opravljanje lovsko-čuvajske službe. Odgovori bodo podani v diskusiji na koncu usposabljanja.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE

Foto: arhiv LZS

Shrani permalink.

Comments are closed.