Dnevi lovskega strelstva 2020

Lovska zveza Slovenije in Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje organizirata Dneve lovskega strelstva 2020.

  • četrtek, 3. september

Strelišče Gaj – Pragersko bo pred začetkom Dnevov lovskega strelstva 2020 pripravljeno za treninge v vseh disciplinah. Uradni trening na strelišču bo potekal v četrtek, 3. septembra, med 9. in 18. uro.

  • petek, 4. september

Državno prvenstvo v strelski kombinaciji za veterane in super veterane bo potekalo v petek, 4. septembra, z začetkom ob 8.15. Prihod tekmovalcev ob 7.30.

  • sobota, 5. september, in nedelja, 6. september

Državno prvenstvo v strelski kombinaciji OPEN 2020 bo potekalo v soboto, 5. septembra in v nedeljo, 6. septembra, z začetkom ob 8.15. Prihod tekmovalcev v soboto ob 7.30, v nedeljo pa po urniku tekmovanja.

Dobrodelni koncert, ki ga za udeležence in goste organizira Lovsko dobrodelno društvo DIANA, bo v soboto, 5. septembra, ob 18. uri. Pripravniki se lahko Dnevov lovskega strelstva 2020 udeležijo v soboto, 5. septembra. Voden ogled in predavanje se začneta ob 10. uri.

Upoštevajte priporočila NIJZ!

Skladno s priporočili NIJZ za preprečevanje prenosa okužbe s covid-19 je organizator dolžan zagotavljati evidenco prisotnih. V ta namen morajo vsi udeleženci ob vstopu na strelišče podpisati izjavo covid-19, ki jo organizator hrani 30 dni.

Na prireditvi je obvezno upoštevati priporočila za ravnanje v zvezi s preprečevanjem širjenja okužbe s covid-19:

  • uporaba zaščitne maske, ki jo udeleženci zagotovijo sami,
  • razkuževanje rok,
  • vzdrževanje minimalne varnostne razdalje 1,5 m.

Foto: Slavko Komlanc

Shrani permalink.

Comments are closed.