FOTO: Na 6. Dobrodelnem plesu LZS z najvišjim izkupičkom doslej

Na 6. Dobrodelnem plesu LZS, ki je potekal 7. februarja, v Termah Čatež, so se udeleženci znova izkazali. Za Zeleni sklad so z dobrodelno dražbo zbrali kar 8.144 evrov. Z donacijami podjetij pa je bilo za Zeleni sklad zbranih še dodatnih 6.000 evrov.

6. Dobrodelni ples sta otvorila predsednik Lovske zveze Slovenije mag. Lado Bradač in njegova boljša polovica. Foto: Štefan Vesel

Začetek 6. Dobrodelnega plesa, ki ga je v Termah Čatež gostila Zveza lovskih družin Posavja, so slavnostno oznanili Dobovski rogisti ter priznani tenorist Marko Železnik s slovensko himno. Večer je glasbeno popestrila mlada, komaj 14-letna citrarka Neža Simončič, ansambel Skomini pa je poskrbel za odlično plesno vzdušje.

Udeležence plesa, 230 se jih je zbralo, sta nagovorila predsednik Lovske zveze Slovenije mag. Lado Bradač in predsednik Zveze lovskih družin Posavja Niko Marn ml. 

Predsednik organizacijskega odbora Dobrodelnega plesa in predsednik Zelenega sklada Ivan Malešič je predstavil delovanje Zelenega sklada in se zahvalil vsem, ki so v dober namen prispevali številna umetniška dela, lovska doživetja in različne dražbene predmete. Za finančne prispevke se je zahvalil tudi številnim podjetjem, ki so, po do zdaj zbranih podatkih, z donacijami za Zeleni sklad prispevali še dodatnih 6.000 evrov.

Podrobneje o 6. Dobrodelnem plesu v eni izmed prihodnjih številk Lovca.

 Foto: Štefan Vesel

Shrani permalink.

Comments are closed.