LOVSKA krvodajalska akcija

Lovska zveza Slovenije, Lovsko dobrodelno združenje Diana in Rdeči križ Slovenije vabijo vse lovce na vseslovensko lovsko krvodajalsko akcijo. Potekala bo od 13. do 31. januarja 2020, na predlog Rdečega križa pa se bo glede na potrebe nadaljevala tudi v februarju.

Krvodajalci so najbolj zdrav del slovenske populacije. Slovenski lovci bomo s sodelovanjem v akciji pokazali svojo povezanost, pripadnost in pripravljenost pomagati. Naj lovska krvodajalska akcija postane naša tradicija!

Vsi, ki ste pripravljeni darovati kri, se organizirajte v skupine po območnih zvezah (lahko po posameznih lovskih družinah) in območnim zvezam najavite datum in uro prihoda na izbrano lokacijo ter število darovalcev, da bodo delavci na terenskih krvodajalskih akcijah in na transfuzijskih postajah pripravljeni.

Območne zveze naj nam na e-naslov lzs@lovska-zveza.si najmanj tri dni prej pošljejo datume in sezname, ki jih bomo posredovali transfuzijskim postajam, da ne bo nepotrebnega čakanja in slabe volje.

Posamezne terenske krvodajalske akcije, lokacije transfuzijskih postaj, urniki delovanja in kontakti so dostopni na spletni strani Lovske zveze Slovenije in na spletni strani Rdečega križa. Seznam krvodajalskih akcij v februarju posredujemo naknadno.

KRVODAJALSKE AKCIJE V JANUARJU 2020

KDO JE LAHKO KRVODAJALEC