Izšla je 41. knjiga Zlatorogove knjižnice

Konec minulega leta je kot 41. knjiga v zbirki Zlatorogova knjižnica izšla knjiga Jožeta Lebana – Drolča Včasih, ko v Grapi prespim …

Ko v zgodbah zaživita Tolminska in Baška grapa

V Drolčevih zgodbah zaživita ožja Tolminska in Baška grapa, do cerkljanskih hribov na vzhodu, gor v soško-bohinjske gore na severu in do gora srednjega Posočja na severozahodu. Poseben je ta svet in posebni so tod ljudje. Premešani so zaradi zgodovinskih in naravnih tokov, razbiti in ponovno zrasli – s sabo in svetom, s katerim in iz katerega so se oblikovali. Knjigo je v januarski številki Lovca podrobneje predstavil Franc Černigoj.

Zlatorogova knjižnica – še vedno temelj izobraževanja slovenskih lovcev

Ob rednem mesečnem izhajanju glasila Lovec je bila leta 1974 v okviru Lovske zveze Slovenije ustanovljena tudi Zlatorogova knjižnica, ki je poleg glasila Lovec še vedno poglavitni temelj izobraževanja slovenskih lovcev. Po en izvod knjige Zlatorogove knjižnice prejmejo vsi člani. Naročila dodatnih izvodov sprejemamo v pisarni LZS, na telefonski številki 01/241-09-10 ali po elektronski pošti lzs@lovska-zveza.si. Cena knjige je 8 evrov.

 

Seznam vseh knjig Zlatorogove knjižnice je dostopen TUKAJ.

 

Foto: LZS

Shrani permalink.

Comments are closed.