Tekmovanje v streljanju z risanico 2018 v Postojnsko-Bistriški ZLD

V nedeljo, 3. junija 2018, je na podlagi programa izobraževanj Postojnsko-Bistriške zveze lovskih družin (ZLD) potekalo regijsko tekmovanje v streljanju s puško risanico pri lovskem domu LD Gradišče Košana. Letos se je tekmovanja udeležilo največ strelcev doslej, in sicer kar 15 ekip iz desetih lovskih družin: LD Gradišče Košana, LD Bukovca, LD Hrenovice, LD Pivka, LD Bukovje, LD Tabor Zagorje, LD Prem, LD Javornik Postojna, LD Prestranek in LD Črna Jama.

Ekipno je prvo mesto v streljanju osvojila LD Gradišče Košana – Lovski pevski zbor »Zeleni«, drugo mesto LD Črna jama, tretje mesto pa LD Hrenovice. Med posamezniki je prvo mesto osvojil Blaž Česnik iz LD Črna jama, drugo Albert Lagoj iz LD Gradišče Košana, tretje mesto pa Luka Seidl iz LD Tabor Zagorje. Ekipe in posamezniki so za osvojena mesta prejeli pokale, priznanja in medalje ter praktične nagrade.

Postojnsko-Bistriška ZLD se zahvaljuje lovskim družinam in članom za njihovo udeležbo ter naslednjim organizacijam, ki so omogočile prireditev: Rebec, d. o. o., Lovsko puškarstvo Jernej Bitner, s. p., Trgovina Avantura, Brne – trgovina za lov, ribolov in prosti čas, Lovišče s posebnim namenom Jelen in LD Gradišče Košana.

Aleš Klemenc, Postojnsko-Bistriška ZLD

Foto: Aleš Klemenc

 

Shrani permalink.

Comments are closed.