Javni poziv Lovska kultura 2018: Dodelitev pomoči programom in projektom skupin ter posameznikov, delujočih na področju lovske kulture

Komisija za lovsko kulturo in odnose z javnostmi pri Lovski zvezi Slovenije objavlja javni poziv Lovska kultura 2018 za dodelitev pomoči programom in projektom skupin ter posameznikov, delujočih na področju lovske kulture.

Pomoč je namenjena organizaciji kulturnih dogodkov (jubilejni koncerti, predstave, razstave, projekcije in druge javne kulturne prireditve), ki jih pripravlja in izvaja kulturna skupina ali posameznik na neprofiten način in so v interesu lovske organizacije, ter za izvajanje skupnih programov kulturnih skupin na ravni regije.

Celotna vsebina javnega poziva z obrazci za prijavo in merili za dodeljevanje pomoči je dostopna na spodnjih povezavah. Rok za prijavo na javni poziv je 1. marec 2018!

Javni poziv Lovska kultura 2018.pdf

Merila JP2018.pdf

Prijavni obrazci JP2018.doc (word različica)

Prijavni obrazci JP2018.pdf (pdf različica)

 

Gradiva so dostopna tudi na sedežu Lovske zveze Slovenije, Župančičeva 9, Ljubljana (vsak delovni dan med 9. in 12. uro). Vse dodatne informacije lahko dobite po telefonu 01/ 24 10 916.

Komisija za lovsko kulturo in odnose z javnostjo pri LZS

 

Shrani permalink.

Comments are closed.