Koledar dogodkov

Razstava uplenjene in odvzete divjadi v Pohorskem LGB

4. 2. 2024, 09:59 17:00

Obveščamo vas, da je Lovska družina (LD) Hoče v skladu z dogovorom Pohorskega lovskogojitvenega bazen (LGB) v tem letu organizatorka lovske razstave. Razstava bo izvedena v nedeljo 4. februarja 2024, v prostorih Lovskega doma Hoče.

V soboto, 3. februar ja 2024 bo postavitev panojev razstave od 9. do 12. ure. LD Hoče bo zagotovila, da bodo jelove vejice na lovskem domu za okrasitev panojev. Ogled razstave bo mogoč že v soboto, 3. februarja, do poznega popoldneva.

V nedeljo, 4. februarja bo razstava odprta od 9. do 17. ure. Ob 10. uri bo  predstavljeno poročilo Komisije za pregled in oceno odstrela in izgub divjadi o opravljeni Kategorizaciji PLUO za leto 2023, s poudarkom na LD PLGB. Izročitev trofejnih listov za trofeje v I., II., III. kakovostnem razredu. Po predstavitvi in analizi sledita ogled in tovariško srečanje lovcev LD PLGB in lovcev iz drugih LD. Odvoz trofej in panojev bo omogočen v nedeljo, po zaprtju razstave ali v ponedeljek, po dogovoru.

Vabilo - razstava trofej Pohorskega LGB 4.2.2024