Lovska zveza Slovenije

 

Novice

Vse novice
17. januar 2020

V vaše roke prihaja knjiga Evrazijski šakal

Konec decembra je izšla 42. knjiga Zlatorogove knjižnice z naslovom Evrazijski šakal, delo slovenskih avtorjev, lovcev in poklicnih raziskovalcev divjadi. To so dr. Hubert Potočnik, dr. Boštjan Pokorny, dr. Katarina Flajšman in dr. Ivan Kos.

Več
15. januar 2020

NOVO: Izšla je 6. številka Zlatorogovega zbornika

Izšla je nova, 6. številka Zlatorogovega zbornika, znanstvenega glasila Lovske zveze Slovenije.

Več
15. januar 2020

Siromašenje okolja male divjadi v osrednjih Slovenskih goricah se nadaljuje

Potem ko smo lani večkrat poročali o velikih posegih v naravno okolje v Pesniški dolini, kjer je izginila večina sicer redkih remiz, mejic in grmišč, se posegi nadaljujejo tudi letos.

Več
13. januar 2020

ZAČELA se je lovska krvodajalska akcija!

Z današnjim dnem se je začela prva vseslovenska lovska krvodajalska akcija Lovske zveze Slovenije, Lovskega dobrodelnega združenja Diana in Rdečega križa Slovenije.

Več
8. januar 2020

Vabljeni na 6. Dobrodelni ples LZS

Lovska zveza Slovenije in Zveza lovskih družin Posavje v petek, 7. februarja 2020, ob 19. uri, v restavraciji Hotela Terme v Čateških Toplicah, prirejata 6. Dobrodelni ples Lovske zveze Slovenije.

Več

Obvestila

Vsa obvestila
7. januar 2020

Razpisi Kinološke zveze za pridobitev kinoloških nazivov

Komisija za izobraževanje in izpite pri Kinološki zvezi Slovenije objavlja razpise za pridobitev kinoloških nazivov in izobraževalne seminarje.

Več
6. januar 2020

VABILO: Ob 70-letnici Lovske družine Izlake

Lovska družina Izlake vas ob svoji 70-letnici vabi na slavnostno prireditev s kulturnim programom, ki bo v petek, 17. januarja, ob 18. uri, v Delavskem domu Zagorje.

Več
20. december 2019

Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000"

Zavod za ribištvo Slovenije v okviru mednarodnega projekta »LIFE for LASCA« razpisuje fotografski natečaj z naslovom »Motivi Natura 2000. Natečaj bo trajal od 1. januarja do vključno 31. decembra 2020.

Več