Zadnje novice

• Lovce LD Rižana LZS odlikovala z znakom za lovske zasluge Lovska zveza Slovenije je z znakom za lovske zasluge odlikovala pogumne in požrtvovalne lovce Lovske družine (LD) Rižana, ki so v začetku februarja iz strme brežine rešili ponesrečeno voznico. LD Rižana pa je prejela listino Lovske zveze Slovenije. Lovca Mladena Miklavčiča, Bojana ... posted on 28. 2. 2024
  • 70 let LD Dobrava v Slovenskih goricah Osrednja slovesnost ob jubileju Lovske družine (LD) Dobrava bo 15. junija, ko bo pri lovskem domu veliko zborovanje lovcev osrednjih Slovenskih goric. Na prvem letošnjem delovnem posvetu so člani LD Dobrava v Slovenskih goricah namenili največ pozornosti pripravi letnega načrta upravljanja z loviščem ... posted on 27. 2. 2024
  • Lovska krvodajalska akcija se začne marca Peta vseslovenska lovska krvodajalska akcija v organizaciji Lovske zveze Slovenije, Rdečega križa Slovenije in Lovskega dobrodelnega združenja Diana bo letos potekala v marcu. Zavihajmo rokave! Vsi, ki boste sodelovali na krvodajalski akciji ter nam posredovali podatke o udeležbi, boste prejeli darilo darilo ... posted on 22. 2. 2024
  • Koledar strelskih tekmovanj v letu 2024 Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje je objavila koledar strelskih tekmovanj v letu 2024. april ura20.4.2024odprto prvenstvo LZS za veterane in superveterane LD Markovci10:00maj  11.5.2024odprto prvenstvo LZS za veterane in superveterane LD Šentlambert10:0012.5.2024odprto prvenstvo LZS v Compaku, strelišče Gaj Pragersko9:0025.5.2024odprto prvenstvo LZS za ... posted on 21. 2. 2024
  • Požrtvovalni lovci LD Rižana rešili življenje Lovci Lovske družine (LD) Rižana so 4. februarja 2024 z odločnim ukrepanjem iz strme brežine rešili ponesrečeno voznico in ji z veliko požrtvovalnostjo rešili življenje. Za nesebično pomoč človeku v stiski jih bo Lovska zveza Slovenije odlikovala z znakom za lovske zasluge; ... posted on 19. 2. 2024
  • Izobraževanje lovskih pripravnikov v Mariboru V Lovski zvezi (LZ) Maribor so začeli letošnje izobraževanje lovskih pripravnikov za teoretični del lovskega izpita. Izobraževanje poteka v skladu z učnim načrtom in programom teoretičnega strokovnega usposabljanja lovskih pripravnikov, ki velja v Lovski zvezi Slovenije. Med predavatelji so ugledni strokovnjaki različnih ... posted on 19. 2. 2024

Arhiv po letih