Obnovitveno usposabljanje za lovske čuvaje

Komisija za lovskočuvajsko službo bo 10. maja 2024, z začetkom ob 16. uri, na sedežu Zveze lovskih družin (ZLD) Prekmurje izvedla obnovitveno usposabljanje za lovske čuvaje.

Foto: Srečko F. Krope

Obnovitveno usposabljanje bo potekalo v obliki tematskih delavnic in študija primerov. Na obnovitvenem usposabljanju bosta sodelovala dr. Srečko F. Krope in lovski inšpektor Sebastijan Soršak.

Tematska delavnica bo potekala na podlagi vaj iz naslednjih primerov: izredni poseg v populacijo divjadi, primer najdbe kamere v lovišču, priprava poročila lovskega čuvaja za mesec dni, najdba kadavra divjadi, za katerega obstaja razlog za sum, da gre za nezakonit lov, ukrepi ob najdbi kadavra divjega prašiča v lovišču …

Prijave potekajo preko informacijskega sistema Lisjak. Plačilo kotizacije v višini 20 € na udeleženca najkasneje do dneva izobraževanja na TRR: SI56 0201 0001 5687 097 (NLB). Kot namen plačila naj bo vpisano: KOTIZACIJA ČUVAJI in priimki prijavljenih. V okviru kotizacije prisotni prejmejo dnevnik dela lovskega čuvaja in nalepko.

Shrani permalink.

Comments are closed.